Zaterdagavond 13 februari Dienstenveiling World Servants

Zaterdagavond 13 februari Dienstenveiling World Servants Biddinghuizen - 17 januari 2016.  Zaterdagavond 13 februari 2016 zullen de World Servants jongeren, voor de achtste maal een dienstenveiling organiseren in De Voorhof.

Vorig jaren was deze actie een groot succes en hebben vele mensen met de World Servants kunnen genieten van een gezellige avond. Met deze actie willen de jongeren laten zien dat iedereen een World Servant kan zijn.

De jongeren organiseren verschillende acties om geld in te zamelen voor de projecten en willen ook u hier actief bij betrekken. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor projecten in Bangladesh, Ecuador, Guatemala, Malawi en Zimbabwe.

Ze willen zich in deze landen (zoals de naam World Servants zegt) dienstbaar inzetten. Maar iedereen kan dienstbaar zijn en zo meebouwen aan verandering.

Dienstenveiling
Het idee van de dienstenveilig is dat iedereen iets voor een ander kan aanbieden en dat op 13 februari deze diensten geveild worden. De hoogste bieder ontvangt de dienst, waarna afspraken over de geboden diensten onderling gemaakt kunnen worden. Het geboden bedrag zal door de hoogste bieder betaald worden aan de World Servants groep, zodat de reis voor de deelnemers weer een stapje dichterbij komt.

Concert
Vorig jaar gingen er diensten als een week in een vakantiehuisje, autorijles, klussen, een huiskamerconcert en World Servants- slagroomtaarten onder de hamer. Van zelfgebreide sjaals tot computercursus of dinertje, iedereen kan iets voor een ander betekenen.

Helpt u mee door iemand uit uw omgeving een plezier te doen en daarmee te bouwen aan verandering?

Aanmelden van een dienst
Aanmelden kan op www.worldservantsbiddinghuizen.nl of door middel van een email te sturen naar wsdienstenveiling@gmail.com. Ook is het mogelijk om uw dienst via telefoon aan te melden door te bellen naar Gerald Verschuur op het volgende nummer: 0321-33 23 03.

De jongeren hopen u terug te zien op 13 februari om 19.30 uur in de Voorhof en er opnieuw een hele gezellige avond van te maken, voor elkaar en voor de mensen in de projectlanden.

World Servants Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat