Plantenmarkt en goederenmarkt

Plantenmarkt en goederenmarkt Biddinghuizen - 26 april 2017.  Op 13 mei is de jaarlijkse plantenmarkt op het plein voor kerk- en zalencentrum De Voorhof. Ook dit jaar zijn daar weer eenjarigen, vaste planten, heesters en hanging baskets te koop. Voor het evenement zoekt de organisatie nog mensen die koek en pannenkoeken willen bakken.

Bij de plantenmarkt kunnen diverse planten worden gekocht. Bij de hanging baskets geldt dat wanneer u uw basket van vorig jaar schoon inlevert, u hier statiegeld op ontvangt. Tijdens het evenement worden pannenkoeken verkocht. De organisatie zoekt mensen die deze op zaterdagochtend willen bakken. Daarnaast is deze op zoek naar zoveel mogelijk mensen die in de week voorafgaand aan 13 mei iets willen bakken voor de koekkraam. Aanmelden kan bij Ria Opstal, Weidehof 40, via 0321-331817.

Goederenmarkt
Dit jaar is het de twintigste editie van de Grote Goederenmarkt in kerk- en zalencentrum De Voorhof. "Dat het geweldig loopt, blijkt uit het feit dat ook dit jaar de opslag vol is. Daarom kunnen we helaas vanaf nu geen bedden, kasten en andere grote meubels meer aannemen". Kortom: bij de laatste inbrengochtend, op 6 mei, kunt u alleen nog van 10 tot 12 uur kleine spullen brengen bij de garage van BOL/Supertank.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat