Vrouwenverenigingen houden avond rond Lyme

Vrouwenverenigingen houden avond rond Lyme Biddinghuizen - 7 november 2017.  Drie vrouwenorganisaties in Biddinghuizen - Passage, Vrouwen van Nu en ZijActief - houden een gezamenlijke avond op woensdag 15 november rond het thema 'de ziekte van Lyme'. De avond begint om 19.45u in de Voorhof.

"De ziekte van Lyme is een onderwerp om bij stil te staan", schrijft ZijActief in een persbericht. "Klachten waar we dan aan kunnen denken zijn reumatische aandoeningen, zenuwaandoeningen zoals MS en Parkinson, vermoeidheidssyndromen zoals
burn-out, maar ook depressies en geheugenstoornissen". Rijn de Jonge, natuurgeneeskundige, heeft zelf de ziekte van Lyme gehad en komt er over vertellen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

In de pauze is er tijd voor een tweede kopje koffie en na afloop kunt u onder het genot van een zelf gekozen drankje gezellig even napraten met elkaar. De organisatie is in handen van Zijactief. Wijk 2 verzorgt de koffie/thee. Deelnemers betalen een eigen bijdrage van 5 euro.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat