Volop bijdragen voor torenverlichting

Volop bijdragen voor torenverlichting Biddinghuizen - 20 februari 2009.  De torenverlichtingclub heeft na de eerder geplaatste oproep volop financiële bijdragen ontvangen van diverse personen, organisaties en ondernemingen uit Biddinghuizen.

De giften op het rekeningnummer waren niet zelden voorzien van tekstueel commentaar. "Dit moet blijven", "dit mag voor het dorp niet verloren gaan" of "hier heb ik wel een bijdrage voor" zijn zomaar enkele reacties bij de giften.

"Er is volop gereageerd", vertelt koster Henk Potgieter. "Heel veel inwoners hebben een bedrag overgemaakt, van particulier, vrouwenbonden tot zelfstandige ondernemers. Allen heel veel dank! Wij weten wel dat we het dorp er een plezier mee doen maar dat het bij zoveel mensen in de smaak valt heeft ons aangenaam verrast."

Ook tijdens de zeer geslaagde kerstmarkt en het massaal bezochte zingen onder de toren, bewijst de verlichting haar waarde. Door deze financiële injectie kan men wel weer even vooruit. "Onzeker is het wel hoe het straks gaat met het verdwijnen van de traditionele gloeilamp en wat het kostbare alternatief is", aldus Potgieter. "Gelukkig hebben we genoeg deskundigheid in ons dorp, bij wie we om advies kunnen gaan vragen."

Bijdragen mag nog
Mocht u nog een bijdrage willen geven ,dan krijgt u hierbij nogmaals het rekeningnummer : 33.81.67.692 o.v.v. 'Torenverlichting'.

"We doen het met veel plezier en ik hoop dat we het nog vele jaren voor het dorp mogen blijven doen. En de heren van de torenverlichtingclub met mij!" besluit Potgieter.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat