Nieuws van de Voorhofdagen

Nieuws van de Voorhofdagen Biddinghuizen - 8 februari 2010.  De organisatie van de Voorhofdagen heeft diverse nieuwtjes en vragen over de komende editie.

Het Orgel Festival (7 en 8 mei) heeft als thema gekregen: Geluk. Alle medewerkers zijn al gevraagd en zijn hard aan het oefenen. Ook komt er weer een bijzonder optreden o.l.v. Heleen van Els.

Voor het onderdeel Kunst in de Kerk (tijdens het Orgel Festival op 7 en 8 mei) wordt uw bijzondere aandacht en medewerking gevraagd. Kent u of bent u een verdienstelijk vrijetijds of semiprof kunstenaar uit Biddinghuizen en of directe omgeving en wilt u graag eens wat exposeren en eventueel verkopen, neem dan contact op met Jannie Hessels tel. 331009, om te overleggen wat er mogelijk is. (schilderen, beeldhouwen o.i.d.)

De Planten en bloemenmarkt (op 8 mei) belooft weer fleurig en goed te worden.

Voor de Goederenmarkt (op 28 en 29 mei) kunt u nog steeds spullen aanleveren via Jaap Tip tel. 383840 en Gerard v.d. Sande tel. 332043.

Voor de goederenmarkt is de organisatie opzoek naar een nieuwe plek om spullen op te slaan. Gezocht wordt naar een droge en liefst vorstvrije ruimte en bij voorkeur niet te ver van het dorp. Als u de organisatie kunt helpen dan kunt u bellen met bovengenoemde heren of met Wim Smulders tel. 331369.

Tijdens de Goederenmarkt wordt het grote Rad van Avontuur gehouden.

De loten voor de loterij zullen verkocht gaan worden door leden van BAS judo.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat