Muziekfestival nieuwe stijl bij VOC dagen

Muziekfestival nieuwe stijl  bij VOC dagen Biddinghuizen - 9 maart 2011.  Op 8 en 9 april is het al zover. Dan zal het eerste Muziekfestival nieuwe stijl in de Voorhof plaatsvinden.

Het thema is “Sprankelend”.

Vrijdag van 19.30 tot 22.30 uur en zaterdag van 14.00 tot 22.00 uur zal de Voorhof helemaal vol muziek zijn.

Bijna alle koren uit Biddinghuizen doen mee, maar ook weer uit andere plaatsen. Individuele musici, maar ook groepen.

Heleen van Els heeft weer een bijzonder stuk gecomponeerd en zal dit uitvoeren, maar ze zal ook met band optreden. En op vrijdagavond kunt u zelf ook meedoen. Dan is er namelijk van half tien tot half elf een grote jamsessie gepland. Dat betekent improviseren, meespelen, luisteren en genieten.

Omdat de vrijdagavond wat meer gericht is op muziek van voor en door jongeren, hoopt de organisatie dat er veel jongeren mee willen doen. Je kunt je aanmelden bij Kees Schaak (cschaak57upcmail.nl).

Op zaterdag kunt u gewoon de hele tijd in de Voorhof blijven, want er zal ook een stamppotmaaltijd georganiseerd worden. Voor 6 euro mag u onbeperkt eten. Koopt u ook een button, dan krijgt u korting. (button en maaltijd € 7,50. De button kost 3 euro.)

Voor het eten dient u zich aan te melden, dit kan bij Truus Schaak (truus.s@upcmail.nl).

Tijdens het muziekfestival zal er ook weer aandacht zijn voor de kunst. Er wordt hard gewerkt om weer een diversiteit aan kunst tentoon te stellen. U kunt hierbij denken aan schilderkunst, beelden, keramiek etc.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat