Henk en Ria Potgieter 25 jaar in dienst van De Voorhof

Biddinghuizen - 7 april 2011.  Het is al weer 25 jaar geleden dat Henk en Ria Potgieter samen met hun dochters Joyce en Sabine in Biddinghuizen kwamen wonen. Zij verlieten het mooie Marienberg om in Biddinghuizen koster/beheerder van De Voorhof te worden.

In de loop van 25 jaar hebben Henk en Ria zich een waar gastheer en gastvrouw getoond voor de bezoekers van het kerkcentrum. Door hun gastvrijheid en vakmanschap is De Voorhof niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk het middelpunt van het dorp Biddinghuizen.

Receptie
Iedereen die de familie Potgieter een warm hart toedraagt en hen wil feliciteren met het 25-jarige jubileum, is van harte welkom op de receptie die op vrijdagavond 29 april in De Voorhof van 19.00 tot 21.00 gehouden wordt.

Gezamenlijke dienst
Op zondag 1 mei wordt met nadruk het 25 jarig jubileum als kostersechtpaar van De Voorhof gevierd. In een gezamenlijke dienst (aanvang 09.30) van de Protestantse gemeente en de RK parochie wordt aan dit jubileum extra aandacht gegeven. De dienst wordt geleid door ds. Hovingh uit Zuidlaren.

Deze dienst wordt extra feestelijk door de medewerking van een oecumenisch koor. Na de dienst is er gelegenheid tot feliciteren. U bent van harte welkom om een kopje koffie/thee te blijven drinken, ook al hebt u de receptie van vrijdagavond bijgewoond.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met de feestcommissie
Cor van Dijke 331704 Liesbeth Busch 331578
Anya Scholten 332401 Cees van Ruler 332187

De Voorhof

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat