De VOC van Muziekfestival naar Plantenmarkt

Biddinghuizen - 19 april 2011.  Op 8 en 9 april is in De Voorhof het Muziekfestival gehouden. Het waren dagen vol met de meest uiteenlopende optredens. Er kan gesteld worden dat het thema 'Sprankelend' goed gekozen is.

Dat geldt ook voor de Kunst in de Kerk. Van alles was er te bekijken. Waar de organisatie ook blij mee was, is de opbrengst: € 1344,- Een prachtig resultaat en een goed begin.

Op zaterdag 7 mei is het tweede weekend van de Voorhofdagen, met een plantenmarkt. Van half negen tot twaalf uur staat het plein voor de Voorhof weer vol met éénjarigen en vaste planten/heesters om uw tuin en terras op te fleuren. Een dag voor moederdag komt dit uitstekend uit.

Gebak
Die ochtend wil de organisatie ook weer een gebakkraam openzetten, waarvoor uw medewerking wordt gevraagd. Ankie Zuiderwijk namens de VOC: "Als u graag bakt vinden we het heel fijn als u meehelpt de kraam te vullen. We denken daarbij aan cake, boterkoek appeltaart, koekjes, enz."

U kunt uw baksel inleveren bij de kraam op zaterdag 7 mei vanaf 8 uur. Mocht dat niet lukken dan kunt u het ook vrijdag 6 mei tussen 17.00 en 19.00 uur inleveren bij mevr. Hannie de Iongh, Het Erf 38.

De Voorhof Onderhouds Commissie

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat