Plantenmarkt en muziekfestival op 12 mei

Biddinghuizen - 3 mei 2012.  Op 12 mei hoodt de Voorhofcommissie weer haar jaarlijkse plantenmarkt en een muziekfestival.

Van half negen tot 12 uur kunt u op het plein voor kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen terecht voor perkgoed, hangplanten en vaste planten. Ook is er een koek en gebakkraam en worden er pannenkoeken gebakken.

Na afloop van de plantenmarkt wordt er binnen verder gegaan met het muziekfestival.

De traditionele orgelmarathon heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een muziekfestival en vindt plaats op 12 mei a.s. van 12.00 uur tot ca. 20.00 uur.

Vrijwel aansluitend aan de plantjesmarkt is om 12.00 uur de opening: met een spectaculair gebeuren: Op zes piano’s en het orgel wordt een nieuw gecomponeerd muziekstuk uitgevoerd.

Daarna volgt een afwisselend programma met vele oude bekenden, zoals alle Biddinghuizer koren, maar ook eigen organisten zullen u verrassen met hun muzikale bijdrage.

Daarnaast zijn er ook enkele gastkoren uit de omgeving en is er een bijdrage van enkele jeugdige muzikanten.

Rond 20.00 uur wordt het geheel groots afgesloten met een gezamenlijk optreden van enkele koren.

Het exacte programma vindt u binnenkort op een van deze websites:

http://www.protestantsegemeentebiddinghuizen.nl

http://www.devoorhof.net

Doel is om geld in te zamelen voor het onderhoud van de Voorhof. Daarom kunt u in de voorverkoop alvast een button kopen voor 5 euro. U krijgt op vertoon van deze button dan op 12 mei ook nog een programmaboekje gratis met veel interessante informatie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2021 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat