Voorhofdagen op zoek naar vrijwilligers

Voorhofdagen op zoek naar vrijwilligers Biddinghuizen - 15 maart 2014.  De Voorhofdagen worden dit jaar op 10, 23 en 24 mei gehouden. De organisatie is opzoek naar oude en nieuwe vrijwilligers.

De organisatie: "Ieder jaar houden we in mei de Voorhofdagen. Het is een voorbeeld van wat er allemaal kan in Biddinghuizen. Veel mensen ontmoeten elkaar, halen leuke koopjes, luisteren naar muziek en helpen mee. Kortom, de Voorhof bruist van de activiteiten."

Ook dit jaar is de organisatie alweer druk bezig om een mooi programma te maken. De opbrengst is bestemd voor een grote onderhoudsbeurt aan de klok in de toren, zodat, aldus de organisatie, de Voorhof en de mensen uit Biddinghuizen bij de tijd zijn en blijven.

Op 10 mei wordt de plantenmarkt en het muziekfestival gehouden, op 23 en 24 mei de grote goederenmarkt met het rad van avontuur.

Om die dagen goed te laten verlopen heeft de organisatie veel hulp nodig. "Veel mensen zijn ieder jaar bereid om een dagdeel of zelfs dagen te helpen. Maar er vallen ook ieder jaar mensen af. En dus zijn we ook op zoek naar nieuwe mensen."

Lijkt het u leuk om de Voorhofdagen tot een groot succes te maken, meldt u dan aan om te helpen. U kunt dit doen door te bellen of te mailen naar: azet8@hotmail.com of tel. 332380.

U dient aan te geven bij welk onderdeel en op welke dagen of dagdelen u kunt helpen.

Namens de VOC, Ankie Zuiderwijk.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat