Muziekfstival: feest van oud en jong

Biddinghuizen - 22 april 2014.  Op 10 mei is er – naast de bekende plantjesmarkt - ook weer een muziekfestival van 12.00 uur tot 20.00 uur. Natuurlijk kunt u weer de vertrouwde gezichten verwachten, zoals vrijwel alle Biddinghuizer koren.

Daarnaast kunt u een aantal nieuwe optredens bekijken: een hele jonge organist van 15 jaar, zes jonge pianisten én het startersorkest van Maris Sonores: allemaal beginnende ( jonge) muzikanten, die zich van de beste kant laten horen. Ook het Chr. Mannenkoor Dronten draagt zijn steentje bij aan het programma.

Natuurlijk is ook het projectkoor weer van de partij met een geheel nieuwe compositie. En het bijzondere daarvan is: dit optreden is niet in de kerk, maar in het gloednieuwe Educatief Centrum, pal naast de kerk.

De organisatei meldt: "We zijn benieuwd hoe het daar klinkt. Met zo'n mooie nieuwe mogelijkheid naast de deur, kun je die ruimte niet zomaar laten liggen."

Aansluitend gaat het programma verder in Het Schip.

Nieuw is ook dat er geen buttons meer verkocht worden.

U kunt nu van te voren of ter plaatse een extra mooi programmaboekje kopen voor € 5.00. Het prettige daarvan is dat er een consumptiebon aan vast zit, waar u een gratis kopje of thee voor kunt krijgen in de foyer.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat