Geslaagde Joy4Kids tijdens Pasen

Geslaagde Joy4Kids tijdens Pasen Biddinghuizen - 11 april 2015.  Op Stille Zaterdag 4 april was het druk in Kerk- en Zalencentrum de Voorhof, want bijna 80 kinderen waren bij Joy4Kids.

Het thema van de avond was 'Bart in de Bak'. Omdat het ook stille Zaterdag was, de zaterdag voor Pasen, had het toneelstuk ook met het paasverhaal te maken.

Eén van de vrijwilligers legt uit: "Bart reed iemand omver met zijn spacescooter en werd daarna door de politie meegenomen. Toen Bart voor de rechter moest verschijnen, bleek dat hij wel meer had uitgehaald en in de gevangenis moest. Maar op dat moment stond de rechter op en wilde in plaats van Bart de gevangenis in. Bart ging vrijuit en de rechter nam de straf op zich. Net zoals Jezus voor ons heeft gedaan. Hij is aan het kruis gestorven voor onze zonden."Tekenfilm
Vervolgens hebben de kinderen een tekenfilm gekeken, waar het hele Bijbelverhaal nog te zien was. Alle kinderen zaten aandachtig te kijken naar het verhaal.Als laatste hebben de kinderen bloemstukje gemaakt over de kruisiging en opstanding van Jezus. Alle kinderen kregen een potje met narcissen, waar ze een kruis in staken. Voor dit potje konden ze een steen leggen, die verwijst naar de steen die voor het graf van Jezus is weggerold. Op deze steen mocht iedereen 'Jezus leeft!' schrijven.

Alle kinderen hebben erg enthousiast meegezongen, aandachtig geluisterd en knap geknutseld. Het was een geslaagde avond. Op de site www.pgbiddinghuizen.nl komen binnenkort meer foto's te staan.

Op 25 april is de volgende Joy4Kids. Er is dan een gastoptreden van Hein de Haan. Kinderen zijn welkom van 18.30 – 19.45 uur in kerkcentrum de Voorhof.

Joy4Kids

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat