Geld inzameling voor torenverlichting

Geld inzameling voor torenverlichting Biddinghuizen - 21 januari 2016.  Aan het eind van elk jaar worden in de kerktoren lampjes opgehangen door een groep van enthousiaste vrijwilligers. De torenverlichtingclub is van plan om deze traditie nog tot in lengte van jaren vol te houden. De huidige situatie is nu zo dat er nog redelijk wat lampjes op voorraad zijn, maar deze zijn (bijna) niet meer te verkrijgen. Dus er moet wat anders komen.

De torenverlichtingclub wil graag overgaan op LED-lampjes die in de bestaande fittingen/kabels passen. Twee verschillende soorten licht aan de toren is geen gezicht, dus deze operatie moet in één keer gebeuren.

De torenverlichting levert, behalve een sfeervol en fijn aanzicht in het dorp, geen geld op. Om de lampjes te vervangen is dus financiële hulp nodig.
De komende jaren wil de torenverlichtingclub geld inzamelen door middel van het vragen van donaties aan het bedrijfsleven, middenstand en de dorpsinwoners. Alleen op deze manier kan deze mooie traditie in ere gehouden worden.

Als u een bijdrage wilt doen voor het onderhoud en aanschaf van de nieuwe verlichting, dan kunt u uw donatie bij laten schrijven op bankrekeningnummer: NL90RABO0338167692

" Bedankt voor de ontvangen complimenten en waardering, op welke manier dan ook, voor de lampjes en het sfeergevoel dat het creëert in het dorp. Enkele dorpsbewoners zeggen zelfs dat door de lampjes het kerstgevoel compleet is. Wij hopen dat we mogen rekenen op uw hulp en bijdrage aan het in ere houden van deze mooie traditie tijdens de feestdagen in ons dorp. We doen het heel graag, maar dit kan niet zonder (financiële) hulp."

Namens de vrijwilligers van de torenverlichtingclub, Henk Potgieter


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat