Voorjaarsconcert van Maris Sonores

Voorjaarsconcert van Maris Sonores Biddinghuizen - 4 april 2016.  Maris Sonores sluit haar 50-jarige bestaansjaar af met een voorjaarsconcert op 8 april in Kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het concert zal in het teken staan van mens en natuur.

Voor een volle sporthal van Het Koetshuis werd eind 2015 het jubileum groots gevierd. Er werd tijdens die avond teruggekeken op 50 jaar muziek van en voor Biddinghuizen. "Subtiel, zoals bij de kerstaubade en groots tijdens het jaarlijks najaarsconcert en straatoptredens. Een veelzijdige vereniging met veelzijdige optredens. En dat heeft u dit feestjaar hopelijk ook gemerkt".

Op vrijdag 8 april, als afsluiting van het 50-jarig bestaan, geeft Maris Sonores haar voorjaarsconcert in De Voorhof te Biddinghuizen. Dit concert zal in het teken staan van 'het wonder van mens & natuur'.

Kaarten
Kaarten zijn te koop bij Boekenhuys Van der Walle en kosten in de voorverkoop €6,00. Aan de zaal op 8 april kosten deze 7,50. De zaal is open om 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat