Voorhof verandert in Veilinghuis

Voorhof verandert in Veilinghuis Biddinghuizen - 2 maart 2019.  Zaterdagavond 2 maart, wordt in de Voorhof in Biddinghuizen een dienstenveiling georganiseerd. Deze veiling start om 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur bent u welkom voor registratie van uw biednummer.

De opbrengst van de dienstenveiling zal gebruikt gaan worden voor de inrichting van de gerenoveerde kerkzaal De Nieuwe Voorhof, waar veel dorpsgenoten gebruik van zullen gaan maken. De dienstenveiling start ongeveer om 19 uur. Er worden verschillende diensten en goederen beschikbaar gesteld door ondernemers en particulieren uit Biddinghuizen en omgeving.

Enkele diensten zijn: 2 Entree kaarten voor Lowlands, Rondvlucht boven Biddinghuizen, taarten, Kinderfeestje bij Dorhout Mees, tuinonderhoud of straatwerk en veel meer.

Onder leiding van een veilingmeester kunnen aanwezigen bieden op de diensten, waarmee een mooi bedrag opgehaald kan worden om de renovatie verder vorm te geven. Voorafgaande aan de dienstenveiling is er een sponsordiner waar zich ca 130 mensen voor hebben aangemeld.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat