De Voorhof overvol met dicht Koetshuis

De Voorhof overvol met dicht Koetshuis Biddinghuizen - 19 november 2002.  Koster Henk Potgieter en zijn vrouw Ria hebben het drukker dan anders in kerkcentrum De Voorhof. Door de sluiting van Het Koetshuis zijn veel verenigingen genoodzaakt alternatief onderdak te zoeken.

Dat de zalen van De Voorhof zich hier uitstekend voor lenen, moge duidelijk zijn. Met name voor vergaderingen heeft het kerkcentrum voldoende geschikte zalen, maar zelfs hieraan is een mouw te passen. Vorige week vrijdag bijvoorbeeld trainde BAS Tafeltennis in één van de zalen in De Voorhof.

Drukte
Dat volle zalen leiden tot drukte aan de bar en in de foyer is ook een leuke bijkomstigheid. Naast tafeltennis, was er vrijdag bijvoorbeeld ook nog de hele dag een boekenmarkt, kwam een soos bij elkaar en vergaderden diverse groepen. Om de drukte compleet te maken wordt ook nog eens verbouwd in het katholieke deel van de kerk.

Nog zeker tot en met de ledenvergadering van Dorpsbelangen, die eveneens wordt gehouden in de Voorhof, zal het druk blijven. Tot die tijd - en mogelijk langer - zal het Koetshuis gesloten blijven. Zaterdag aanstaande zal ook het Sinterklaasfeest in De Voorhof worden gehouden.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat