Koetshuisproblematiek woensdag aan bod

Koetshuisproblematiek woensdag aan bod Biddinghuizen - 25 november 2002.  Woensdagavond zal in kerkcentrum De Voorhof de problematiek rondom Het Koetshuis worden besproken in een extra Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelangen.

In de lokale en regionale media is het de laatste twee weken rustig te noemen rondom Het Koetshuis. Dit betekent hiermee echter niet dat de problemen voor de gebruikers van het gebouw verminderd zijn. Nog steeds zoeken de partijen naar oplossingen om de activiteiten voort te kunnen zetten.

Veel gedupeerden
Gezien het grote aantal gebruikers van het gebouw is de verwachting dan ook dat het woensdagavond druk zal zijn tijdens deze vergadering in de grote zaal van De Voorhof. Dorpsbelangenvoorzitter Kroes zal om 20.00 uur de aanwezigen welkom heten en de vergadering openen. Na uitleg over de afgelopen periode doro Kroes, zal wethouder Braaksma het standpunt van de gemeente uiteenzetten.

Dit jaar nog open
Op basis van de laatste geluiden over het dorpshuis, zou het goed kunnen dat het gebouw dit jaar nog de deuren weer zal openen. De gemeente Dronten beschikt al over een nieuwe beheersstructuur voor het gebouw, maar zal deze pas definitief maken op basis van de vergadering van woensdag aanstaande. De geldelijke tekorten die er zijn lijken geen belemmering voor de gemeente, maar een structurele oplossing waarbij de kans op herhaling wordt geminimaliseerd des te meer.

Klik hier voor de volledige agenda

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat