Voorhofdagen in voorbereiding

Voorhofdagen in voorbereiding Biddinghuizen - 8 januari 2003.  De voorbereidingen voor de Voorhofdagen 2003 zijn alweer in volle gang, zo meldt Dronter Nieuwsweek in de krant van maandag.

Het is alweer de zevende editie van deze dagen. Nieuw dit jaar is dat de dagen nu verdeeld zijn over twee weekeinden. De orgelmarathon is dit jaar van 9 mei 16.00 uur tot 10 mei 16.00 uur. Ook dit jaar zullen hier veel muzikale deelnemers zijn en is de gastheer Gart-Jan van Tilburg.

Bloemen- en plantenmarkt
De planten- en bloemenmarkt is in hetzelfde weekeinde, op 10 mei van 9.00 tot 12.00 uur. Vlak voor moederdag zullen weer vele planten verkocht worden. Naast de markt zijn er diverse "extra" activiteiten onder de kerktoren.

Goederenmarkt
Het tweede weekeinde van de Voorhofdagen is twee weken later op 23 en 24 mei. Op 23 mei wordt vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur een goederenmarkt gehouden (aangevuld met oudere jeugdactiviteiten), met vanaf 20.30 uur een Rad van Avontuur. Op 24 mei is er vanaf 9.00 tot 14.00 uur eveneens goederenmarkt, aangevuld met kinderactiviteiten.

Veel plannen
Deze vele plannen kunnen met uw hulp gerealiseerd worden. Door bijvoorbeeld nu al spaarpunten, koffiebonnen, etc. beschikbaar te stellen, kunnen zsaken worden aangeschaft t.b.v. de verloting. Bel voor meer informatie Ria Opstal (331817).
Voor de goederenmarkt is Jozef Bouwmans ook dit jaar het centrale meldpunt; hij is telefonisch bereikbaar op 332291.

Opbrengst voor buitenkant
De opbrengst is dit jaar vooral voor de buitenkant van het gebouw, om onder andere het voegwerk te vernieuwen. Voor een ieder komt er volop gelegenheid sponsor te worden van een aantal strekkende meters voegwerk.

Redactie BHZ-Net / Bron: Dronter Nieuwsweek

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat