Start Voorhofdagen

Start Voorhofdagen Biddinghuizen - 9 mei 2003.  Vanmiddag om 16:00 uur start de zevende editie van de Voorhofdagen met de Orgelmarathon.

In kerkcentrum De Voorhof wordt 24 uur lang gespeeld op het orgel, waarbij ook nu Gert Jan van Tilburg de gastheer is. Diverse koren zullen hun medewerking verlenen aan deze marathon. Morgenochtend tussen 9.00 en 12.00 uur is er een bloemen- en plantenmarkt; eveneens bij De Voorhof.

Andere opzet
Nieuw dit jaar aan De Voorhofdagen is dat de dagen verspreid zijn over twee weekeinden. Over twee weken in het weekend van 23 en 24 mei is er een goederenmarkt, met diverse andere activiteiten zoals een Rad van Avontuur. Voor de goederenmarkt is Jozef Bouwmans ook dit jaar het centrale meldpunt; hij is telefonisch bereikbaar op 332291.

Opbrengst
De opbrengst is dit jaar vooral voor de buitenkant van het kerkgebouw, om onder andere het voegwerk te vernieuwen. Voor een ieder komt er volop gelegenheid sponsor te worden van een aantal strekkende meters voegwerk. Vorig jaar was de opbrengst ruim €9.000,=.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat