Vervolg Voorhofdagen

Vervolg Voorhofdagen Biddinghuizen - 23 mei 2003.  Was het 1e weekend Voorhofdagen vooral "muzikaal en bloemrijk" ingevuld met orgelmarathon en bloemenmarkt, het 2e weekend op 23 en 24 mei kan "zakelijk en speels" worden genoemd: voor elk gezinslid wat wils, jong en ouder.

Op vrijdagmiddag 23 mei gaan om 16.00 uur de deuren open van “de Voorhof” voor het grote publiek en kunnen er direct al zaken worden gedaan op de gezellige uitgebreide GOEDERENMARKT. Ook dit jaar is er weer een geweldig aanbod van heel bruikbare huishoudelijke artikelen en goed 2e hands meubilair.

Vrijwilligers
Met de onmisbare hulp van heel veel enthousiaste vrijwilligers is de Voorhof weer omgetoverd tot een ware koopjeshal, waar het gezellig “ winkelen “ is.
Maar er gebeurt nog veel meer in onze Voorhof, op vrijdagavond laten we in de gezellige foyer het Rad van Avontuur weer draaien, dit jaar weer mogelijk gemaakt door de royale sponsoring van het Biddinghuizense zakenleven.En altijd al eens willen leren line – dancen? Ook dat kan !

Zaterdag
Zaterdagmorgen gaat niet alleen de ( aangevulde ) goederenmarkt weer open, maar gaan ook tal van andere activiteiten van start. Voor de kinderen is er een in Western – style opgezet kinderfestijn, met ponyrijden, line – dance, schminken, cowboy spelen enz. enz. De foyer is weer het gezellige middelpunt waar ook het Rad weer gedraaid wordt met leuke prijzen voor jong en ouder.

Kijk in de Agenda voor het precieze programma van de Voorhofdagen 2003.

Organisatie Voorhofdagen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat