€15.000,= voor Voorhofdagen

€15.000,= voor Voorhofdagen Biddinghuizen - 28 mei 2003.  De laatste Voorhofdagen afgelopen weekend in kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen heeft honderden bezoekers getrokken, waardoor de verschillende festiviteiten ruim vijftienduizend euro hebben opgebracht.

Met dat bedrag kan een start worden gemaakt met de renovatie van de kerk. Het ingezamelde geldbedrag zal dit jaar worden besteed aan de vervanging van het voegwerk van de buitenmuren van de kerk.

Nog niet genoeg
Volgens voorzitter Liesbeth Busch van de Voorhof Onderhoud Commissie (VOC) is dat hard nodig. De VOC is zeer tevreden met de opbrengst. Het bedrag is waarschijnlijk nog niet genoeg om de hele renovatie te bekostigen. "Het gaat echt om een grondige renovatie. Wellicht dat we volgend jaar het laatste deel van de financiering bij elkaar kunnen krijgen. Met dit bedrag kan er in ieder geval flink gestart worden," aldus Busch.

Bijna alles verkocht
Voor de bezoekers was er onder meer een rommelmarkt, rad van fortuin en een workshop linedance georganiseerd. Volgens Busch was vooral het Rad van Fortuin in de foyer populair. Veel mensen bleven daar 'hangen'. Ook de rommelmarkt liep goed. "Bijna alles is verkocht. Van surfplank tot eierdop."

Bron: Drontens Nieuwsblad

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat