Geslaagde Werkgroepenmarkt in Voorhof

Geslaagde Werkgroepenmarkt in Voorhof Biddinghuizen - 7 september 2003.  Zaterdag 6 september was de aftrap voor het nieuwe kerkelijke seizoen van de SOW-gemeente van Biddinghuizen. Deze keer werd er een markt georganiseerd, waar alle werkgroepen binnen de kerk de kans kregen om te laten zien waar ze (het nieuwe seizoen) mee bezig gaan.

Het werd een leuke en gemoedelijke markt met enthousiaste bezoekers en kraamhouders. "Als hiermee de toon is gezet voor de komende tijd, mogen we nog het een en ander verwachten," vertelde één van de deelnemers. Na afloop van de markt kon men aanschuiven aan een heerlijke rijstmaaltijd en dat werd gedaan door ruim 80 mensen. Mede daardoor werd het een leuke afsluiting van de eerste startdag.


Iedere werkgroep presenteerde zichMensen lieten zich het eten goed smaken


Startzondag
Zondag is het nieuwe seizoen echt van start gegaan met een kerkdienst, waarin nieuwe ambtsdragers zijn bevestigd en afscheid is genomen van ambtsdragers die de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd. Na de kerkdienst werd er samen nog een kopje koffie gedronken.

Sing-in op zondagmiddag
Vanmiddag om 16.00 uur wordt er nog een (kinder) Sing-in gehouden, m.m.v. het bekende muzikale combo. Iedereen is hiervoor van harte welkom.

Klik hier voor alle foto's van de werkgroepenmarkt

Door een bezoeker toegevoegd

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat