Nieuwe stoelen

Nieuwe stoelen Biddinghuizen - 12 december 2014.  Met kleurrijke trots kunnen we zo vlak voor kerst de nieuwe stoelen gaan gebruiken. De opbrengst van de VOC dagen van 2013 was hier voor bedoeld en nu is het dan eindelijk besteed. Het is een kleurrijk geheel geworden van een identiek gestreepte rugleuning en 4 verschillende kleuren zitting.

In zowel de PKN als in de Rk kerk zijn de voorste rijen vernieuwd dus het zal in het vervolg wel dringen worden om vooraan in de kerk te mogen zitten.
Hierbij wil ik namens de Voorhof beheer commissie alle vrijwilligers bedanken voor het realiseren van het bereikte resultaat. Of dat nu voor de plantenmarkt, de goederenmarkt, de stoelkeuze commissie of de groep die er voor heeft gezorgd dat ze in deze drukke decembermaand in de kerk zijn geïnstalleerd, we mogen trots zijn dat we hiermee een continuering van functionele besteding van de VOC gelden hebben bereikt voor nu en in de toekomst.
De VOC gelden van 2014 en 2015 besteden we aan het renoveren van de kerktorenklok. Ook daarvoor geldt nadrukkelijk dat we het geld voor nu en in de toekomst van kerk en zalencentrum De Voorhof in 1 keer goed willen besteden. Op deze manier hebben we er als samenleving van Biddinghuizen allemaal ons voordeel van.
Namens beheer commissie,
Wilfried Groot Koerkamp
 

<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat