Voorhofdagen 2005

Voorhofdagen 2005 Biddinghuizen - 7 mei 2005.  Op 13 en 14 mei wordt het eerste weekend van de Voorhofdagen 2005 gehouden, dit jaar met muzikaal thema Water.

Om 16.00 uur vrijdag 13 mei gaat de 24 uur Orgelmarathon van start. 24 uur lang een muzikale belevenis in de Voorhof met fijne muziek, orgel solo en vaak ook in combinatie met zeer uiteenlopende muziekinstrumenten.

Zoals de combinatie orgel / altviool of orgel / piano of orgel / harp en wat dacht u van het orgel met een combo? Werkelijk een uniek gebeuren waarin ook de menselijke stem een hoofdrol speelt. Zowel solistisch alsook met geweldige koren zoals het chr. Mannenkoor uit Lelystad, maar dit jaar ook uit Dronten, Kinderkoren uit Swifterbant en Biddinghuizen en een finale met o.a. Zon en Zegen.

Voor de zesde keer worden deze 24 muzikale uren georganiseerd in de Voorhof. En het beloofd weer en geweldige muzikale happening te worden, met s’nachts een uur musicalliederen uit Archipel, hierop aansluitend zal burgermeester Aat de Jong laten horen dat hij kan orgelspelen.

Dus hou die 24 uur vrij in uw agenda want er valt weer veel te genieten in de Voorhof. De toegang is 24 uur gratis alleen… graag een vrijwillige bijdrage in de collectebus.

Alle inwoners van Biddinghuizen krijgen het totaalprogram binnenkort thuis bezorgd.

Voor niet Biddinghuizers is een mailtje naar m.e.stuifzand @wanadoo.nl voldoende om ook het programma als e-mail te ontvangen.

Op zaterdagmorgen 14 mei vanaf 08.30 uur kunt u onder de Voorhoftoren de mooiste bloemen / planten kopen voor huis en tuin.

Ook alweer zo’n goed en vertrouwd onderdeel van de Voorhofdagen, dit jaar precies na de ijsheiligen dus betrouwbaar tuinbestendig.

Het tweede Voorhofweekend staat gepland op 27 en 28 mei, met o.a een grote Goederenmarkt.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat