Tiende Voorhofdagen

Tiende Voorhofdagen Biddinghuizen - 9 mei 2006.  Op 12 en 13 mei wordt het eerste weekend van de Voorhofdagen 2006 gehouden, het is voor de tiende keer alweer dat deze voorhofdagen georganiseerd worden.

Deze dagen worden verspreid over twee weekenden en hebben hierdoor een uniek concept.In het eerste weekend staat de 24 uur orgelmarathon en de moederdag bloemen / planten markt centraal. De orgelmarathon heeft dit jaar het muzikale thema romanthiek.

Om 16.00 uur vrijdag 12 mei gaat deze muzikale 24 uur van start, 24 uur lang een muzikale belevenis in de Voorhof met fijne muziek, orgel solo en vaak ook in combinatie met zeer uiteenlopende muziekinstrumenten.

Zoals de combinatie orgel / altviool of orgel / piano of orgel / harp en wat dacht u van het orgel met een combo? Werkelijk een uniek gebeuren waarin ook de menselijke stem een hoofdrol speelt.

Zowel solistisch alsook met geweldige koren uit Biddinghuizen en Dronten.

Het beloofd dit keer een geweldige romantische / muzikale happening te worden, waarin o.a. burgermeester Aat de Jong weer zal laten horen laten horen dat hij kan orgelspelen.

Wist u dat sommige vaste bezoekers elk jaar weer 24 uur lang de Voorhof niet verlaten?? Dus hou die 24 uur vrij in uw agenda want er valt weer veel te genieten in de Voorhof. De toegang is 24 uur gratis alleen… graag een vrijwillige bijdrage in de collectebus.

Alle inwoners van Biddinghuizen krijgen het totaalprogram binnenkort thuis bezorgd, voor niet Biddinghuizers is een mailtje naar : m.e.stuifzand@wanadoo.nl voldoende om ook het programma als e-mail te krijgen.

Bloemen / planten markt
Op zaterdagmorgen 13 mei vanaf 08.30 uur kunt u onder de Voorhoftoren de mooiste bloemen / planten kopen voor huis en tuin. Ook zijn er heel mooie bloemstukjes te koop, dit jaar verzorgd en gemaakt door de bloemengroep van de Parochie.
Bovendien zijn er weer diverse lekkere moederdag producten te koop in de speciale moederdagstand. Ook deze markt is weer zo’n goed en vertrouwd onderdeel van de Voorhofdagen, die dit jaar dus voor de 10e keer gehouden worden en waarvan de opbrengst ten goede komt aan de verfraaiing van de Voorhof.

Want het centrale motto is : “Wij houden de Voorhof bij de tijd “.

Het tweede Voorhofweekend staat gepland op 26 en 27 mei, met o.a een grote Goederenmarkt en het Rad van Avontuur, vele kinderactiviteiten en de trekking van de grote Voorhofloterij.

De Voorhofdagen in Biddinghuizen, die mag U niet missen, een uniek Flevolands gebeuren.

Het programma van de orgelmarathon

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat