Mooie finale VOC-dagen

Mooie finale VOC-dagen Biddinghuizen - 9 september 2001.  De - inmiddels traditionele - VOC dagen in kerkcentrum De Voorhof hebben ca fl. 22.000 opgebracht! Dit mooie resultaat werd zondagmorgen tijdens de startdienst van de Samen op Weggemeente bekend gemaakt.

Vanaf vrijdagavond 19.00 uur waren de deuren van De Voorhof geopend.
Er was een goederenmarkt, met ruime keuze, een grandioze veiling - die maar liefst bijna fl. 8.000 opbracht - en een gezellige nazit in de foyer van het kerkcentrum.
Ook op zaterdag was er van alles te doen. Naast de goederenmarkt en bijvoorbeeld de crea-markt was er een mini-orgelmarathon georganiseerd waaraan diverse organisten hun medewerking hebben verleend. Mooie finale van dit geheel werd verzorgd door chr. gemend koor Zon en Zegen, onder leiding van Jaap Kramer van Urk. Het koor zong enthousiast en ook het orgel- en pianospel tussendoor was zeer de moeite waard. Ook het publiek werd ingeschakeld door samen met het koor een spetterende canon te zingen. Een waardige afsluiting van deze muzikale dag en van de VOC-dagen als geheel.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2020 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat