Voorhofdagen 2007 – lotenverkoop

Voorhofdagen 2007 – lotenverkoop Biddinghuizen - 16 april 2007.  Binnenkort gaat de lotenverkoop van start voor de aanstaande Voorhofdagen – verloting.

Deze verkoop zal net als vorig jaar weer uitgevoerd worden door de enthousiaste leden van het koor Voice of Pleasure. Het wordt weer een “koppel verkoop “.
Dit houdt in dat u door het kopen van loten twee organisaties steunt. De VOC ( Voorhof Onderhouds Commisie ) en het koor zelf.

De VOC hoopt op veel verkoop ten behoeve van het doel om dit jaar geld bij een te brengen voor de hoogst noodzakelijke renovatie en uitbreiding van de geluidsinstallatie voor de gehele Voorhof. Terwijl Voice of Pleasure ook gebaat is bij een goede verkoop aangezien 10 % van de totaal opbrengst van deze lotenverkoop bestemd is voor hun eigen koorkas. Steun dus deze beide goede doelen ze zijn beide bestemd voor geluid, microfoon en stem.

Dankzij de hoofdsponsor voor deze lotenverkoop, de plaatselijke fietsenwinkel Klamer, is er weer een prachtige fiets te winnen.

Verder zijn er nog tal van andere prijzen van bijvoorbeeld een beautyarrangement tot een Senseo-apparaat.

De laatste verkoop vindt plaats in de Voorhof in het 1e Voorhofweekend van 11/12 mei, tijdens de 24 uurs orgelmarathon, en de verloting vindt plaats op 26 mei ter afsluiting van het 2e Voorhofweekend. Steun deze lotenverkoop en koop loten wanneer de mensen bij u aan de deur komen.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

© 2021 Kerk- en zalencentrum De Voorhof - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat